+31 (0) 6 39 880 454
info@beau-yo.nl

LeviSsime

Bij Schoonheidssalon Beau-Yo staat huidverbetering gecombineerd met pure ontspanning voorop. Het Spaanse top merk LeviSsime vindt hier de perfecte weg in.

De producten van LeviSsime zijn geschikt voor alle huidtypes zowel voor man als vrouw, alle leeftijden en iedere huidskleur.

LeviSsime valt onder Alta Cosmetica. Dit wil zeggen dat het op Europees Niveau goed gekeurd is in de hoogste categorie van werkbare stoffen. LeviSsime heeft alles wat een huid mooi maakt. Van basisproducten voor dagelijks gebruik tot speciale producten voor specifieke huidproblemen. Als de schoonheidsbehandelingen worden ondersteund worden met het thuisgebruik van LeviSsime producten levert dit fantastische resultaten op.

De producten zijn hypo-allergeen, dus veilig voor gebruikers met allergieën. Ook zijn de producten milieuvriendelijk, dierproefvrij en hebben effectieve organische en plantaardige werkzame stoffen.

Waar maakt LeviSsime het verschil?

  • Er wordt standaard in elke behandeling een ampul gebruikt. Een ampul is het sterkste product om de huid maximale verbetering te geven. Het kan de huid op de meest effectieve manier verbeteren en aansturen.
  • De massage crème wordt gemaakt op behoefte van uw huid. Dit is geen standaard crème.
  • Wij halen het maximale uit iedere huid voor een betaalbare prijs.

Ben je nieuwsgierig naar het assortiment van LeviSsime? Neem dan contact met mij op.