+31 (0) 6 39 880 454
info@beau-yo.nl

Salon

Beste bezoeker,

Welkom bij Schoonheidssalon Beau-Yo. Ik ben Yoni Peeters en ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure.

Door deze uitgebreide opleiding kunt u bij mij terecht voor vele verschillende behandelingen. Naast gezichtsbehandelingen ben ik gespecialiseerd in acne behandelingen welke vergoed kunnen worden door uw zorgverzekeraar. Kom ook een keer langs om uw handen en voeten te laten verzorgen. Profiteer daarbij van een gellak van het mooie merk CND wat zorgt voor ruim twee weken een prachtig, sterk en kwalitatief resultaat op de handen en tot wel 6 weken op de teennagels.

Mijn liefde voor het vak is ontstaan doordat ik als geen ander weet hoe vervelend het is om een onrustige huid/gezicht te hebben. Daardoor staat huidverbetering voorop in mijn salon. Daarnaast vind ik het geweldig om u te verwennen en u de ontspanning te geven die u verdient.

De schoonheidssalon is gelegen op de bovenverdieping van saunacentrum Top Alivio. Dit biedt u de gelegenheid om te genieten van een dagje sauna in combinatie met een ontspannende gezichtsbehandeling. Komt u alleen voor een behandeling bij schoonheidssalon Beau-Yo dan kan dat natuurlijk ook. U hoeft dan geen sauna entree te betalen bij Top Alivio. Bekijk het kopje Top Alivio op deze website voor meer informatie over de sauna en arrangementen.

Een afspraak maken kunt u via mijn telefoon nummer of via de contactpagina een mailtje te sturen. Mocht u gebruik willen maken van de combinatie sauna – schoonheidsbehandeling, of een arrangement te boeken dan kan u ook contact op nemen met Top Alivio.

Graag verwelkom ik u in mijn sfeervolle schoonheidssalon Beau-Yo.